Kundeservice Seniorland Kundeservice Indkøbskurv
Vi holder sommerferielukket på telefonen og i vores butik i uge 28,29 og 31. Webshoppen og kundeservicemail har åbent i hele perioden.

11 køb, der gør

middagen til en leg

11 køb, der gør

middagen til en leg

Se alle vores forslag her

Vi er e-mærket. Det giver dig økonomisk sikring på op til 10.000 kr., når du handler hos os.

Udvalgte kategorier

Populære kategorier

Udvalgte produkter

Udvalgt til dig

Spar 1.200 kr. på indkøberens favorit-rollator

Læs guiden

5 genveje til en bedre nattesøvn

Læs guiden

Fjern smerten – uden brug af medicin

Læs guiden
VORES MISSION

Hjælpemidler der giver dig friheden tilbage

Et seniorliv, hvor du bare sidder og venter på, at livet kommer på besøg, er ikke noget liv. Derfor har vi skabt Seniorland – med en mission om at give ældre og bevægelseshæmmede friheden tilbage! I vores øjne er evnen til selv at klare dagens gøremål og at kunne bevæge sig uden hjælp nemlig den ultimative frihed. Hos os finder du gennemtestede hjælpemidler og den nyeste velfærdsteknologi, der sætter både gangbesværede, svagtseende og dem med begrænset mobilitet fri.

Læs mere

Velkommen til Seniorland – din webbutik, når du er udkig efter de hjælpemidler, der gør dig i stand til at leve det liv, du drømmer om. Hvor du selv kan bevæge dig derhen, du gerne vil – når du vil. Hvor du selv kan gå i køkkenet. Hvor du selv klarer badet og påklædningen. Kort sagt, hvor du kan holde fast i alle de sysler, du elsker at fylde livet med – også selv om ben, hænder eller øjne ikke er, hvad de har været.

Hjælpemidler til dine behov
Hjælpemidler – eller velfærdsteknologi, som vi også kalder det – dækker over alt fra større ting som kørestole, otiumstole, rollatorer og rejsescootere til hverdagens små detaljer som stokke, støttestrømper, gigtvenligt bestik, indkøbstrolley og forstørrelsesglas. Alt er udviklet af dygtige produktdesignere, der har haft dig og dine behov i tankerne; fx får du overskueligt design, store knapper og enkle funktioner. Og hos Seniorland udvælger vi altid de hjælpemidler, der giver mest mulig værdi for pengene – uanset om det er en pæn pilleæske eller en prisvindende rollator.

Udvalgt af eksperter
Hos Seniorland er vi ikke blege for at kalde os eksperter i hjælpemidler og velfærdsteknologi – så det du finder i vores webbutik er altså udvalgt af mennesker, der ved, hvad der virker, og som forstår de krav, du stiller til de ting, der skal gøre din dagligdag nemmere. Vi har med andre ord kun varer, der virker og som holder det, de (og vi) lover.
Seniorland er en del af den danske virksomhede Zealand Care, der er en af Danmarks førende leverandører af hjælpemidler og sundheds- og velfærdsteknologi til det offentlige. Zealand Care har eksisteret siden 1995, og vi følger kontinuerligt med i, hvad der sker af nyudviklinger inden for velfærdsteknologien.

Få gode råd inden du køber
Måske er du helt vant til at handle online, men har opklarende spørgsmål til nogle af vores varer. Måske vil du helst se produkterne i virkeligheden og kunne sammenligne dem. Uanset hvad, står vores dygtige medarbejdere klar med konkrete svar og kompetent rådgivning, når du ringer til vores kundetelefon. Det er med til at sikre, at du får de rette hjælpemidler hjem. Ring på tlf. 56 500 100 alle hverdage kl. 10-15. Har du generelle spørgsmål om leveringstid, returnering eller reklamationer, så anbefaler vi, at du kigger i vores ofte stillede spørgsmål.

Kundeservice

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar ved telefonen tirsdag, onsdag og fredag fra kl. 10.00 - 12.00, og vi svarer inden for 24 timer på hverdage på mail. Du kan også finde hurtige svar i vores ofte stillede spørgsmål.

56 500 100
kundeservice@seniorland.dk