Kundeservice Seniorland Kundeservice Indkøbskurv
Bestil i dag og få fri fragt til pakkeshop på køb over 599 kr.

De bedste hjælpemidler til badeværelset

Vi guider dig her til de bedste hjælpemidler til badeværelset, som hver dag kan gøre dit bad nemmere.

Din guide til hjælpemidler i badeværelset

Har du behov for støtte, når du tager et bad? Det er vigtigt, at de rette hjælpemidler vælges, så du får den støtte og sikkerhed i badet, som du har brug for.

Med denne guide vil vi hjælpe dig med at danne et overblik over de mest almindelige hjælpemidler, der fås til badeværelset, så du vælger det helt rigtige hjælpemiddel, der passer til dig og dine behov.

Inden du vælger et hjælpemiddel til badeværelset, bør du forholde dig til følgende faktorer:

– Bader du siddende eller stående?

– Baderummets underlag

– Dine baderutiner

 

For dig som bader siddende

Kræver din fysiske situation, at du bader siddende?

Såfremt du bader siddende i et badekar, men er usikker på benene, når du skal ned og op fra badet, så er det værd at overveje en badetaburet.

Nedenstående er et eksempel på en badetaburat, som let kan tilpasses badekarret og samtidigt er foldbart og let at løfte, så den ikke står i vejen, hvis andre i husstanden skal benytte badekarret.

Se vores forslag til en badetaburat som kan bruges i badekarret

Denne taburet er også perfekt egnet til dig, som bader siddende i et bruserum, som har brug for en stabil og sikker løsning, der let foldes sammen, når den ikke er i brug.

Har du brug for yderligere støtte? Så er støttegreb en ideel løsning. Støttegreb er en fordel for dig, som har brug for støtte til at sætte dig ned og rejse dig op på en hensigtsmæssig og sikker måde.

For dig som bader stående

Foretrækker du at bade stående, men har brug for en smule støtte undervejs i badet, så er støttegreb en optimal løsning. Antallet af støttegreb afhænger af, hvor ofte du har brug for støtten. Størrelsen af greb afhænger af både pladsforhold, men også hvilken tryghed man har behov for.

Hvis du kun har brug for at støtte dig engang imellem, er et enkelt greb nok. Men har du brug for at støtte dig mere end det eller ved brug af begge hænder er minimum to greb den bedste løsning.

Se vores udvalg af støttegreb her

Baderummets underlag

Hvis underlaget du bader på har en meget glat overflade, er det ikke altid nok blot at vælge et greb eller en badestol som støtte. I det tilfælde bør du også overveje en bademåtte med skridsikker overflade, så du altid føler dig på sikker grund.

De skridsikre bademåtter fås i både som kvadratisk bademåtte og rektangulær bademåtte, så du kan vælge den, som passer til dine badeforhold, hvad enten du bader i badekar eller bruserum.

Dine bade rutiner

Bruger du lang tid på at tage et bad, bør du overveje om du har behov for en badestol frem for en badetaburet. Badestolen henvender sig til dig, som har brug for ekstra støtte til ryggen eller som blot ønsker at sidde ekstra komfortabelt.

Endvidere kan du overveje en badetaburet med pur-sæde, som er en blød og behagelig udgave. Disse udgaver er udstyret med armlæn, som giver dig mulighed for at støtte dig både under badet og støtte dig til at komme ned og op fra stolen.

Har du brug for yderligere rådgivning er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon 56 500 100 eller via kundeservice@seniorland.dk

Kundeservice

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar ved telefonen alle hverdage mellem 10.00 - 15.00 og vi svarer hurtigst muligt og inden for 24 timer på hverdage på mail. Du kan også finde hurtige svar i vores ofte stillede spørgsmål.

56 500 100 kundeservice@seniorland.dk