Kundeservice Seniorland Kundeservice Indkøbskurv
Vi holder sommerferielukket på telefonen og i vores butik i uge 28,29 og 31. Webshoppen og kundeservicemail har åbent i hele perioden.
OPRYDNINGSUDSALG:

Spar 1.200 kr. på indkøberens favorit-rollator

Det er blevet tid til forårsrengøring hos Seniorland, og derfor kan du lige nu spare tusindvis af kroner på nogle af vores bestsellere! Indkøber Morten Larsen har i denne uge fundet to af sine favorit-rollatorer frem og skruet godt ned for prisen. Det har aldrig været billigere at blive flot og godt gående!

Hvis du spørger Seniorlands indkøber, Morten Larsen, om, hvad det bedste hjælpemiddel er, vil han helt sikkert nævne rollatoren. Så ofte har han oplevet, hvilken forskel en rollator gør for de mennesker, der har brug for lidt ekstra støtte til gåturen – for med en rollator kommer de nemlig ud ad døren og ud i livet igen.

Og det er præcis det, et godt hjælpemiddel kan: Gøre dig fri til at gå derhen, du gerne vil – når du vil. Uden behov for hjælp fra andre.

Derfor har han fundet to af sine absolut favorit-rollatorer frem fra Seniorlands udsalgshylder – og det betyder, at du kan spare tusindvis af kroner og blive både godt og flot gående. Og der er tilmed en gratis taske med i købet på den ene af dem.

SPAR 1.200 kr.! “Det er det ekstra foldeled,
der gør Odyssé genial"
Med Odyssé får du den bedste rejsemakker – i form af en rollator, der har et ekstra foldeled. Det betyder nemlig, at du kan klappe den helt sammen, så den fylder så lidt som muligt. Smart både i bilen og på flyet (når vi kan flyve igen) – og der følger selvfølgelig en rejsetaske med i prisen! Selve rollatoren har ergonomiske håndtag, der aflaster håndleddene, og en indkøbstaske med plads til 10 kg varer (må vi anbefale et par flasker god vin til weekenden?). Rollatoren vejer 8,2 kilo, mens sædet har en maks. brugervægt på 150 kg. Med andre ord – den perfekte hverdagsrollator til både inde og ude! 2.000,00 DKKSe produktet her
Udsalgspris + gratis gave:
Enkel og let rollator til en nem hverdag
Vi siger 'bravo' for Brado – den enkle rollator, der er designet til at have en lav vægt (7,2 kg) og samtidig være yderst stabil selv på ujævnt terræn. Det betyder, at du nemt kommer omkring udendørs uden at føle, du går rundt med en tankvogn foran dig. Når det er tid til en pause eller til at køre hjem i bilen, klapper du nemt Brado sammen igen. Bonus: Rollatoren kommer i to forskellige højder – vælg den lave model, hvis du er under 160 cm høj. Lige nu får du en gratis taske med udsalgskøbet. Vi vælger farven – du får en praktisk taske, der holder dine indkøb tørre. 1.795,00 DKKSe produktet her

5 genveje til en bedre nattesøvn

Læs videre

Fjern smerten – uden brug af medicin

Læs videre

7 rejsevenlige hjælpere

Læs videre
Kundeservice

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar ved telefonen tirsdag, onsdag og fredag fra kl. 10.00 - 12.00, og vi svarer inden for 24 timer på hverdage på mail. Du kan også finde hurtige svar i vores ofte stillede spørgsmål.

56 500 100
kundeservice@seniorland.dk