Kundeservice Seniorland Kundeservice Indkøbskurv
Vi holder sommerferielukket på telefonen og i vores butik i uge 28,29 og 31. Webshoppen og kundeservicemail har åbent i hele perioden.

Bestil en gratis fremvisning af en el-scooter

Bestil en gratis og uforpligtende fremvisning af en el-scooter hjemme hos dig selv. Vi dækker hele landet.

Vi sender en af vores servicemedarbejdere hjem til dig på din privat adresse, så du i ro og mag kan prøvekøre lige præcis den scooter, du har lyst til.

Udfyld nedenstående formular og så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer, og aftaler en tid, hvor det passer dig bedst.

Du forpligter dig ikke til noget som helst

Skulle det af den ene eller anden årsag vise sig, at du ikke ønsker at købe en el-scooter hos os ved fremvisningen, er vi selvfølgelig 100% indforstået med dette og kommer glædeligt tilbage, hvis du en anden gang skulle have lyst til at få en ny fremvisning.

Vi ringer altid, inden vi kommer hjem til, så vi kan få en snak om dit behov og derved udvælge de scootere til fremvisningen, som vi vurderer passer bedst til dig.

Du kan også bestille en fremvisning på Tlf: 56 500 100

Kundeservice

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar ved telefonen tirsdag, onsdag og fredag fra kl. 10.00 - 12.00, og vi svarer inden for 24 timer på hverdage på mail. Du kan også finde hurtige svar i vores ofte stillede spørgsmål.

56 500 100
kundeservice@seniorland.dk