Kundeservice Seniorland Kundeservice Indkøbskurv
Vi holder sommerferielukket på telefonen og i vores butik i uge 28,29 og 31. Webshoppen og kundeservicemail har åbent i hele perioden.

Fragt levering og returnering

Levering

Alle pakker leveres af Post Nord.

Fragtpris til privatkunder
Ordrer over 599 kr. leveres fragtfrit til privatkunder til en Postnord pakkeshop. Pakkeshoppen vælger du selv ved bestilling.

Alle ordrer under kr. 599,- pålægges fragt på minimum kr. 59,- afhængig af produktets vægt og størrelse.

Ønskes levering hjem til privatadresse, betales den fulde fragt, uanset ordrens værdi. Fragten beregnes ud fra produktets vægt og størrelse. Fragt beløbet vil altid fremgå ved bestilling.

Vi leverer i Danmark og til brofaste øer. Ved ønske om levering til Grønland, Færeøerne og andre lande samt til ikke brofaste øer, kontakt venligt kundeservice.

Fragtpris til erhvervs- og offentlige kunder samt til erhvervsadresser
Ønskes levering til erhvervsadresse, eller fortages købet med CVR nummer (erhvervskunde) eller ønskes faktura via EAN nummer (offentlig kunde) betales den fulde fragt, uanset ordrens værdi.
Fragt beløbet vil altid fremgå ved bestilling.

 

Kan jeg få sendt min pakke til en anden adresse end min egen?

Ja, du kan sagtens få leveret din pakke til en anden adresse end din faktureringsadressen.

Klik i feltet “Send varene til en anden adresse”. Når du udfylder adressen på alternativ leveringsadresse vil pakken vil blive sendt til denne adresse.

 

Hvor langt er min pakke?

Vi pakker og afsender sammen hverdag og senest hverdagen efter vi har modtaget din ordre.
Når pakken bliver afhentet fra vores lager, bliver pakken registeret hos Post Nord. Du vil modtage et Track n’ Trace nummer direkte fra Post Nord, enten som sms eller/og e-mail, hvor du kan følge pakkes vej fra vores lager til din valgte pakkeshop eller postkasse.

Vi bestræber os på 1 – 3 dages levering på hverdage.

 

Hvis jeg fortryder og vil returnerer?

Fortrydelse
Du har altid 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;
a) har modtaget din vare
b) får den sidste vare i fysisk besiddelse. Når det drejer sig om en ordre om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.
c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen kan gives ved at sende en mail til vores kundeserivce: kundeservice@seniorland.dk.

I din mail til os skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur.

Du finder vores fortrydelsesformular ved at klikke her:
Fortrydelsesformular

Du kan ikke fortryde ved at nægte modtagelse af varen. Vi skal have en skriftlig meddelelse om dette.
Vi kontakter dig når vi modtager den returnerede varer, enten via mail eller telefon, og fortæller om den videre proces.

Varen skal returneres til:
Seniorland, Greve Main 3, 2670 Greve

Delvis fortrydelse
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt på én ordre.
Bemærk, at du ikke får leveringsomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering
Ønsker du at returnerer en ordre, skal det ske senest 14 dage efter modtagelse. Inden afsendelse til os, skal du meddele os at du ønsker at returnerer. Du skal afholde fragtomkostningen i forbindelse med tilbagelevering af varen.
Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Visse varer kan i kraft af deres størrelse ikke returneres med normal post. For eksempel otiumstole. Kontakt kundeservice for aftale om afhentning og pris for samme.
Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. 1.500,- kr.

Varer undtaget fortrydelsesretten
Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:
1. Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
2. Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt.
3. Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.
4. Levering af varer, som på grund af deres art bliver uløseligt blandet sammen med andre varer ved leveringen.
5. Levering af plomberede lyd- eller billedoptagelser eller computersoftware, som forbrugeren har brudt plomberingen på.
Du mister din fortrydelsesret, hvis;
– Du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelse- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er brugt udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale.

Vi gennemfører tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.
Ved delvis fortrydelse af dit køb refunderes leveringsomkostningerne ikke.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Seniorland, Greve Main 3, 2670 Greve

Hvad skal jeg sende med tilbage?
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen samt udfylde vores standardfortrydelsesformular,

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Klage
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Morten Larsen, mail: kundeservice@seniorland.dk, eller telefon: 56 500 100. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr ”

Kundeservice

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar ved telefonen tirsdag, onsdag og fredag fra kl. 10.00 - 12.00, og vi svarer inden for 24 timer på hverdage på mail. Du kan også finde hurtige svar i vores ofte stillede spørgsmål.

56 500 100
kundeservice@seniorland.dk