Kundeservice Seniorland Kundeservice Indkøbskurv
Vi holder sommerferielukket på telefonen og i vores butik i uge 28,29 og 31. Webshoppen og kundeservicemail har åbent i hele perioden.

Vilkår og betingelser for konkurrence og nyhedsbrevstilmelding

Vilkår og betingelser for tilmelding til Seniorland nyhedsbrev

I tilmeldingen til nyhedsbrevet har du oplyst navn, e-mail og telefonnummer. Seniorland / Zealand Care A/S anvender disse personoplysninger til at fremsende vores nyhedsbrev til dig.

Vi sender 4-5 nyhedsbreve pr. måned og du kan til hver en tid afmelde dig i bunden af hvert enkelt nyhedsbrev.  Nyhedsbrevene indeholder en kombination af artikler og udvalgte produkter fra vores sortiment. Din e-mailadresse vil blive videregivet til de leverandører vi anvender i forbindelse med udsendelse af nyhedsbrevene (Eksempelvis Mailchimp).

I tilfælde af at du vinder en konkurrence hos os benytter vi dit telefonnummer til at ringe til dig op. Dette er det eneste tilfælde vi benytter dit telefonnummer og du vil aldrig opleve at vi SMS’er til dig.

Indsamling af oplysninger

Vi registrerer foruden de oplysninger du selv har opgivet (navn, e-mail og telefonnummer) oplysninger om din brug af nyhedsbrevene eksempelvis om nyhedsbrevet åbnes og om der klikkes i nyhedsbrevet. Oplysningerne vi registrerer benyttes til fremadrettet at forbedre vores nyhedsbreve og for bedre at kunne tilpasse indeholdet efter vores målgruppe.

Afmelding af nyhedsbrev

Hvis du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbrev kan du til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet i bunden af hvert enkelt nyhedsbrev. Når du afmelder dig nyhedsbrevet, sletter vi din e-mail adresse i vores liste over modtagere.

Betingelser for deltagelse i konkurrence

Konkurrencen er ikke købsbetinget og fristen for deltagelse er den 29. marts 2021.
Kun personer over 18 år som er bosat i Danmark kan deltage i konkurrencen og ansatte hos Seniorland / Zealand Care A/S må ikke deltage i konkurrencen.

Vi trækker 1 vinder blandt deltagerne i konkurrencen og vinderen får direkte besked via telefon fra os. Såfremt vindere ikke svarer indenfor 30 dage, udtrækkes der automatisk en ny vinder.

Præmien i denne konkurrence er en Doro 6041 mobiltelefon fra Doro til en værdi á 1.049,00 kr.

I forbindelse med konkurrencen tilmeldes du vores nyhedsbrev og accepterer dermed ovenstående betingelser.

 

Kundeservice

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar ved telefonen tirsdag, onsdag og fredag fra kl. 10.00 - 12.00, og vi svarer inden for 24 timer på hverdage på mail. Du kan også finde hurtige svar i vores ofte stillede spørgsmål.

56 500 100
kundeservice@seniorland.dk