Kundeservice Seniorland Kundeservice Indkøbskurv
Vi holder sommerferielukket på telefonen og i vores butik i uge 28,29 og 31. Webshoppen og kundeservicemail har åbent i hele perioden.

Derfor skal du vælge en otiumstol

Derfor skal du vælge en otiumstol

Lad os sige det med det samme: Når du først har fundet den rette otiumstol, bliver den med garanti et af dine kæreste ejer. For bag det bløde ydre gemmer sig en masse snedige funktioner, der giver dig perfekt støtte og en hjælpende hånd – og sikrer, at du kan læne dig ind i seniorlivet med rank ryg.

Måske kan du slet ikke forestille dig at skifte din gode gamle lænesol ud – nu har du jo siddet i den uden problemer de seneste 20 år. Eller måske har du slidt gulvene i de almindelige møbelforretninger tynde i en frugtesløs jagt på en lænestol, der er til at komme op af uden problemer. For indrømmet, med årene er det, som om bagdelen kan være lidt sværere at få med op, ikke?

Det er her, otiumstolen kommer ind i dit liv.

For selv om en otiumstol måske ligner en almindelig lænestol, så er den så meget mere – den gemmer nemlig på et hav af smarte løsninger, der gør, at du rent faktisk kommer siddende til et bedre seniorliv.

Slut med at bede om hjælp

Noget af det sværeste ved at erkende, at kroppen ikke længere kan slå kolbøtter og knuder, er at bede om hjælp til de små ting, vi har gjort uden at tænke over det hele livet. Sætte os ned, sidde ret op, rejse os igen. Når du går på kompromis og lader avisen ligge på køkkenbordet, hvor du glemte den, fordi du endelig har fået sat dig ned i stuen.

Hos Seniorland udvælger vi otiumstole, der sikrer dig optimal støtte og en automatisk hjælpende hånd, der giver dig friheden til rejse dig, når du vil – ikke kun når der en anden person i nærheden. For bevægelsesfriheden er i vores øjne den ægte frihed.

Sid dig til en gladere krop

Udover de ‘motordrevne assistenter’, der er indbygget i otiumstolen, har du også mulighed for at vælge modeller, der er udstyret med mere specifikke funktioner. Funktioner, der vil få din krop til at takke dig og føles lettere og gladere – hver eneste dag.

Nogle otiumstole har fx en indstilling, der kan løfte fødderne op over hjertet, når du ligger ned. Udover at det er virkelig dejligt med en lille lur midt på eftermiddagen – måske med din yndlingskomponist i højttalerne – så er det præcis den stilling, der belaster hjertet mindst og giver bedst hjertefunktion. Altså et godt valg til dig med et tikkeværk, der ikke er i topform.

Bevarer valgfriheden

Er du så småt begyndt at kigge på ældrebolig eller plejecenter, er du sikkert bekymret for, om du kan bevare selvstændigheden og ikke mindst værdigheden. I ældreboliger er pladsen ofte trang i forhold til det hjem, du har boet i et helt liv, og på plejecentre bliver mange beboere flyttet over i en kørestol og kørt ind i dagligstuen. Så kan de sidde der hele dagen. Eller blive løftet tilbage i sengen af personalet, når det er tid til en saliggørende ‘eftermiddagssnooze’.

Derfor er der udviklet otiumstole med kørestolsfunktion. Forestil dig, at du kan tage din yndlingslænestol med rundt og både sidde ret op, fx når det er tid til frokost, og lægge dig ned og lukke øjnene – præcis når og hvor du vil. Så behøver du ikke andre stole. Og det er præcis det, der er tanken i den gode otiumstol – du bevarer valgfriheden og selvstændigheden. Alt sammen mens du sidder som en drøm.

Har du brug for mere viden?

Du kan altid ringe til os på tlf. 56 500 100 – så vil vores ekspert i seniorstole rådgive dig ud fra dine konkrete behov.

3 prisklasser – hvilken er rigtig for dig?

Tre stole, tre vidt forskellige prisskilte. Vi gør dig klogere på, hvad der afgør prisen på din kommende seniorstol. Hvilken stol vælger du?

GodHer får du en rigtig behagelig seniorstol i basisklassen. Den er selvfølgelig udstyret med løftefunktion i sædet, og armene følger med, så du ikkerisikerer at miste balancen. Én motor styrer ryglæn og fodstøtte samtidig. Alt styres med el-fjernbetjening, og du kan selv bestemme, hvilket betræk du vil have på stolen. 8.980,00 DKKSe produktet her
BedstDrømmer du om en luksuriøs seniorstol, er Barcelona dit bedste valg. Du får naturligvis fuld løftefunktion samt ryglæn og fodstøtte med hver sin motor, ligesom du kan indstille nakkestøtten manuelt for optimal siddekomfort. Den smukke drejesokkel sikrer, at du nemt kan svinge stolen og følge med i, hvad der foregår i stuen – det manglede da bare! Desuden har du mulighed for at tilkøbe batteripakke, der gør stolen uafhængig af strømstik – så kan du sætte din stol, som du vil. 30.390,00 DKKSe produktet her
BedreDenne el-fjernbetjente seniorstol er et nøk op i kvalitet. Udover den obligatoriske og uundværligeløftefunktion i sæde og armlæn, er ryglænet og fodstøtten styre af hver sin motor, så du bedre kan skræddersy din siddestilling, ligesom du selvfølgelig selv bestemmer stof- eller læderbetrækket på stolen, så den kommer til at matche resten af din indretning. 13.116,00 DKKSe produktet her
Suveræn kvalitet og siddekomfortEn otiumstol fra Seniorland, gør det nemt for dig at komme op at stå. De smarte lænestole er forsynet med såkaldt sædeløft, hvilket vil sige, at otiumstolen hjælper dig til nemt og ubesværet at rejse sig.

Se hele vores udvalg lige her

Vælg stol efter din størrelse

Modsat din vanlige lænestol er otiumstole ikke ‘one size fits all’. De fleste modeller findes i small, medium og large – men også ofte både mindre og større. På den måde får du optimal komfort uanset højde og drøjde – og slipper for at føle, at hele dit seniorliv skal tilbringes i et økonomiflysæde.

Støtte til regningen

Vidste du, at nogle kommuner giver tilskud til en otiumstol? Det betyder sådan lidt teknisk, at du selv betaler for selve stolen, mens de støttende funktioner bliver prissat og betalt af kommunen. Spørg dig frem og find ud af, hvor meget hjælp du kan få. Læs mere om støtte til hjælpemidler her

Spar 1.200 kr. på indkøberens favorit-rollator

Læs videre

5 genveje til en bedre nattesøvn

Læs videre

Fjern smerten – uden brug af medicin

Læs videre
Kundeservice

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar ved telefonen tirsdag, onsdag og fredag fra kl. 10.00 - 12.00, og vi svarer inden for 24 timer på hverdage på mail. Du kan også finde hurtige svar i vores ofte stillede spørgsmål.

56 500 100
kundeservice@seniorland.dk