Kundeservice Seniorland Kundeservice Indkøbskurv
Vi holder sommerferielukket på telefonen og i vores butik i uge 28,29 og 31. Webshoppen og kundeservicemail har åbent i hele perioden.

Fold ud og kør!

Nu er den her! El-scooteren, som i lang tid er blevet efterspurgt af vores kunder. El-scooteren, der ved 3 meget enkelte trin kan foldes sammen/foldes ud.

Vi kalder det en foldbar rejse el-scooter, for den er oplagt at have med på familiebesøg, i sommerhuset, på rejsen og under transporten derimellem.

 

Målt, vejet og let som en …

Lige i dette tilfælde er det i orden at blive målt og vejet. Den sammenfoldede el-scooter er kun 75 cm lang, 48 cm bred og 45 cm høj, og den passer i bagagerummet i alle gængse biler. Og når den ikke lige er i brug, er den nem at stille væk, både i stående og liggende position, så den ikke fylder.

Vægt med litiumbatteriet er kun 25,6 kg. Let som en fjer er vores foldbare Go-Go rejse-scooter ikke, men meget lettere end gængse modeller, der kan veje omkring 100 kg. Vi anbefaler, at tilkøbe en rampe, så man nemt kan rulle den sammenfoldede rejse-scooter op i bagagerummet. Smart. Du kan se mange flere specifikationerne her.

 

 

 

Endelig med litiumbatteri

Et litiumbatteri er bare bedre. Vi er så glade for, at det er standard på denne foldbare rejse-scooter. Med en rækkevidde på op til 20 km* på en opladning har du større frihed og behøver færre opladninger. *Kørerteknik, vejforhold, kulde/varme, antal gange el-scooteren startes/stoppes, opladningsfrekvens, løbende brug, af-og-til brug og vægt er alle parametre, der har indflydelse på batteriets ydeevne.

 

Enkelt og flot design

El-scooteren er i et flot, smart og enkelt sort og hvidt design, hvor alt det overflødige er fjernet. Kører du i lygtetændingstiden, er der moderne LED lys både for og bag. Det er virkelig en kvalitets el-scooter, vi kan anbefale.

 

1-2-3 Kør!

Vi er imponeret hver gang, at vi folder rejse-scooteren ud eller sammen. Det er lige så enkelt, som vi skriver.

1, Træk det røde håndtag og fold el-scooteren ud. 2, klik koblingen ned  3, Drej nøglen

Nedenfor kan du se, hvordan Morten Larsen, Seniorland, folder el-scooteren ud, kører, og folder den sammen igen.

 

Kom og oplev den selv…

Kom ind i butikken og oplev, hvor enkel vores Go-Go foldbar el-scooter er. Vores åbningstider i butikken, finder du her. Du er selvfølgelige også velkommen til at ringe til os på telefon 56 500 100. Vi sidder klar alle dage i kundeservice. Du kan se vores telefontider her.

Vi glæder os til at se dig.


 

Se flere guides, læs artikler og find ny inspiration nedenfor.

Spar 1.200 kr. på indkøberens favorit-rollator

Læs videre

5 genveje til en bedre nattesøvn

Læs videre

Fjern smerten – uden brug af medicin

Læs videre
Kundeservice

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar ved telefonen tirsdag, onsdag og fredag fra kl. 10.00 - 12.00, og vi svarer inden for 24 timer på hverdage på mail. Du kan også finde hurtige svar i vores ofte stillede spørgsmål.

56 500 100
kundeservice@seniorland.dk