Kundeservice Seniorland Kundeservice Indkøbskurv

Hvilken seniortelefon bør du vælge?

Vi guider dig til at vælge den rette telefon der passer til dine behov

Med alderen kan det være hensigtsmæssigt at erhverve sig en seniortelefon, der passer til lige netop dine behov. Ved at vælge en brugervenlig telefon undgår du at erhverve dig en telefon med for mange besværlige funktioner eller en kompliceret brugerflade. Heldigvis findes der et stort udvalg i telefoner designet til seniorer eller syns- eller hørehæmmede som kan gøre brugen af telefoner nem og ubesværet.

Find ud af hvilke funktioner du har brug for.

Fastnet eller mobiltelefon
Først og fremmest skal du tage stilling til om telefonen du ønsker, skal tages med på farten eller om den blot skal kunne benyttes i hjemmet. Mobiltelefonen giver friheden til at kunne ringe hvor end du måtte befinde dig, men der findes fortsat en række gode og veldesignede fastnettelefoner tilgængelige på markedet.

Følgende funktioner kan være værd at overveje:

  • Stort display
  • Store knapper
  • Højt lydniveau
  • Hurtig-kald til de nærmeste familiemedlemmer

Find det rigtige mærke

Der findes en lang række mærker indenfor telefoner, men på markedet for senior-venlige telefoner er der én dominerende spiller. Doro er det mest udbredte mærke og er  det mærke som vi hos Seniorland.dk vil anbefale, da deres udvalg  er stort samtidig med at kvaliteten af deres produkter er i top.

Hos Seniorland kan vi anbefale følgende tre Doro mobiltelefoner til senioren:

Doro 5031 – Vores bedst sælgende telefon

Doro 5031

Doro 5031 modellen er vores bedst sælgende telefon. Telefonen er særdeles brugervenlig og har m

ed sit praktiske tastatur og høje lydniveau alle de funktioner der ønskes en i en god senior telefon. Telefonen kan både ringe og sende sms’er samtidig med at prisen på telefonen er i den fornuftige ende. Se Doro 5031 mobiltelefonen her

 

Doro Phoneeasy 530x – Den robuste telefon

Doro Phoneeasy 530x

Doro Phoneeasy 530X modellen fra Doro er en meget robust telefon der kan tåle det meste. Telefonen er oplagt til dig der bevæger dig meget udenfor og har risiko for at tabe telefonen. Telefonen besidder alle de funktioner, der forventes af en telefon af denne type som eksempelvis: Farvedisplay, ekstra højt lydniveau, tryghedsknap, SMS, opkald og e-mail og 2 megapixel kamera.

Telefonen er som model 5031 prissat således at de fleste kan være med. Se den robuste seniortelefon Doro Phoneeasy 530x her

Doro 8040, Graphite

Doro 8040 4G

Denne model er en af Doro’s topmodeller i deres serie af smartphones til seniorer. Mobilen er udstyret med Doro’s specialdesignede styresystem udviklet til netop seniorer, hvilket gør telefonen utrolig brugervenlig sammenlignet med andre smartphones. Telefonen har eksempelvis den smarte funktion at pårørende med brugerens accept kan få adgang til telefonen på distancen. På denne måde kan pårørende hjælpe med tekniske problemer uden at skulle være fysisk tilstede. Se Doro 8040 smartphone her.

Doro Comfort 3000 – Vores forslag til en god fastnettelefon

Doro comfort 3000

Med Doro Comfort 3000 får du en særdeles smart fastnettelefon med store taster og mange funktioner. Telefonen har et højt lydniveau samt et meget tydeligt display samtidig med at telefonen er kompatibel med høreapparater.

Husk tilbehøret til telefonen

Der findes et stort udvalg af tilbehør til telefonerne, som kan gøre brugen af din telefon nemmere og mere sikker. Der kan b.la. nævnes:

Kundeservice

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar ved telefonen alle hverdage mellem 10.00 - 15.00 og vi svarer hurtigst muligt og inden for 24 timer på hverdage på mail. Du kan også finde hurtige svar i vores ofte stillede spørgsmål.

56 500 100 kundeservice@seniorland.dk