Kundeservice Seniorland Kundeservice Indkøbskurv
Vi holder sommerferielukket på telefonen og i vores butik i uge 28,29 og 31. Webshoppen og kundeservicemail har åbent i hele perioden.
Nyhed hos Seniorland

Køl smerten væk

Drop medicinen og køl smerten væk – helt naturligt

Et aktivt liv kan give lidt knubs – måske har en god dag i haven givet ondt i ryggen eller skuldrene, mens en lang travetur langs den smukke kyst kan belaste knæ og hofter. Det betyder ikke, at du skal blive hjemme. Du skal bare have lidt hurtig smertelindring – i form af Biofreeze, der letter smerten naturligt med kulde og helt uden brug af medicin.

Det er en helt ny form for hjælpemiddel, vi netop har fået på hylderne her hos Seniorland – nemlig en kølende form for smertelindring. Biofreeze hedder det, og det er din genvej til at lette smerte i fx overbelastede led eller muskelømhed. Du kan også bruge det i forbindelse med genoptræning, hvor smertelindringen kan gøre det nemmere at klare de vigtige øvelser, der får kroppen tilbage i topform. Der skal jo kræfter til at bære kassen med den gode rødvin hjem…

Sikker smertelindring uden medicin

Biofreeze anvender en kombination af kulde fra 100 % naturlig mentol og ILEX, et planteekstrakt fra den sydamerikanske kristtjørn, til at lindre smerten og er altså helt fri for smertelindrende stoffer – og så bliver produkterne også brugt som led i behandlingen på flere klinikker, der arbejder med kroppens muskler og led. Det giver os og dig sikkerhed for, at her er tale om et professionelt produkt, det er trygt at bruge.

Sådan bruger du Biofreeze

Du skal gribe ud efter tuben eller flasken med Biofreeze, når du oplever let smerte eller ømhed – ved dybere, mere alvorlig smerte er det altid en god ide at tale med din læge eller fysioterapeut, før du bruger smertelindring. Så sikrer du dig, at du ikke kommer mere til skade.

Smertelindring ved ømme muskler

Har du blot brugt dine muskler lige en tand mere, end du er vant til, så der er blevet ømme og overtrætte – så masser Biofreeze på tube godt ind i huden. Er fx også dejligt efter en seriøst dybdegående massage.

Hjælp til smerter, der forstyrrer din nattesøvn

At se solen stå op er smukt – men ikke, hvis det er, fordi du har ligget søvnløs på grund af murrende smerter og ubehag. Her kan Biofreeze give muskler og led ro, så du kan nyde en hel nats uforstyrret søvn. Her kan du bruge både roll-on, spray og creme.

Øjeblikkelig smertelindring, når du er på farten

Når du er ude på de vilde vover, kan du godt opleve lettere ømhed i muskler og led – sådan er det jo, når vi bruger kroppen. Her kan Biofreeze som roll-on eller spray nemt lette smerten nu og her, så de kan komme godt hjem igen.

Få det bedste ud af træningen

Hvis du skal have trænet musklerne op igen – fx efter operation eller uheld – så kan smerter betyde, at du ikke bruger musklerne korrekt og dermed udfører øvelserne forkert. Masser Biofreeze på tube grundigt ind lidt før træningen, så smerterne ikke modvirker din træning.

Find din favorit

Spar 1.200 kr. på indkøberens favorit-rollator

Læs videre

5 genveje til en bedre nattesøvn

Læs videre

Fjern smerten – uden brug af medicin

Læs videre
Kundeservice

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar ved telefonen tirsdag, onsdag og fredag fra kl. 10.00 - 12.00, og vi svarer inden for 24 timer på hverdage på mail. Du kan også finde hurtige svar i vores ofte stillede spørgsmål.

56 500 100
kundeservice@seniorland.dk